Nieuwe look Majestic.com

Er verandert veel in Majestic. Zij bieden nog steeds dezelfde geweldige gegevens, maar hebben ervoor gezorgd dat ze de toegang tot de tools hebben verbeterd en de manier hebben verbeterd waarop u dezelfde gegevens kunt bekijken via verschillende tools.

De leidende filosofie achter deze veranderingen is om het oplossen van UX-problemen nu in evenwicht te brengen met het bouwen van een platform voor toekomstige ontwikkeling.

We hebben gestreefd naar:

 1. Verplaats toolnavigatie naar een menu aan de linkerkant, waardoor het gemakkelijker wordt om tussen tools en rapporten te navigeren
 2. Verbeter ons responsieve ontwerp. Majestic ondersteunt al lang kleine apparaten. We hebben Majestic nu beter laten werken met moderne desktopmonitoren met hoge resolutie.
 3. Los een aantal inconsistenties in de gebruikersinterface op die na jaren van ontwikkeling in de interface zijn geslopen.
 4. Creëer een interface die als basis dient voor toekomstige innovatie en nieuwe functies.

In de meer recente ontwikkelingsfasen hebben we een pilot uitgevoerd met enkele van onze ambassadeurs en een klein aantal gasten. Dit was verbazingwekkend informatief (bedankt allemaal!) en hielp bij het vormgeven van een aantal updates van het systeem.

Wanneer gaat deze live?

Het goede nieuws: het is niet onze bedoeling om uw workflow onmiddellijk te verstoren.

We draaien al een tijdje een geheime nieuwe versie van de website parallel aan onze huidige site.

We zijn tot nu toe erg blij met feedback. De linker navigatie is positief ontvangen. Het bericht tot nu toe is dat deze update een enorme stap in de goede richting is voor Majestic.

We hebben deelnemers aan de pilot aangemoedigd om deze nieuwe pilotversie van de website als onderdeel van hun dagelijkse werk te gebruiken om zich voor te bereiden op de update van de nieuwe versie.

Dit is waar je binnenkomt.

We willen graag dat je deelneemt aan onze pilot.

Wij nodigen u uit om onze nieuwe site uit te proberen. Het wordt ondersteund door dezelfde gegevens als de normale Majestic-site. Ons doel is tweeledig:

 1. Om u aan te moedigen om de nieuwe site te proberen voorafgaand aan onze update op de belangrijkste Majestic-site.
 2. Om u de mogelijkheid te geven om ons te laten weten of we een van uw workflows op Majestic hebben verbroken vóór de lancering.

We zullen op uw feedback reageren en de pilotsite bijwerken in de aanloop naar de lancering.

Lees verder voor meer informatie over deelname aan de pilot

Hoe toegang krijgen tot de nieuwe site?

We nodigen u uit om de pilotversie van de website te bekijken. Deze versie is gewoon een nieuwe skin op de bestaande Majestic backend. Uw bestaande inloggegevens worden gebruikt om via deze nieuwe site toegang te krijgen tot uw bestaande account.

Om toegang te krijgen tot de nieuwe website, gaat u naar:

https://newmenu.majestic.com/

Als onderdeel van uw cheques zijn wij met name geïnteresseerd in …

 • Uw eerste indruk
  Hoe voelt de navigatie in de eerste paar minuten? Vond je een deel ervan meteen leuk/haat?
 • Uw blijvende indruk
  Als u eenmaal gewend bent aan de linker navigatie, hoe voelt Majestic dan voor u? Hebben we het beter of slechter gemaakt? Let op: we hopen dat de pilot naar aanleiding van uw feedback wordt bijgewerkt. Regelmatig gebruik van de pilotsite houdt u op de hoogte van verbeteringen voorafgaand aan de update van de hoofdsite.
 • Is er iets dat je niet kunt vinden?
  We zijn vooral geïnteresseerd in frustraties waarbij iets dat vroeger binnen handbereik was nu te ver weg voelt. Bij elke belangrijke verandering in de interface worstelen velen van ons de eerste paar keer dat we het gebruiken met spiergeheugen… maar daarna – is er iets dat je gewoon niet kunt vinden, waar je ook kijkt?
 • Is er iets duidelijk kapot?
  Hoewel we uitgebreid hebben getest, bestaat de kans dat we iets over het hoofd hebben gezien. Misschien is de lay-out kapot, of overlapt een label binnen of buiten de doos? Laat het ons weten.

Bron: Nieuwe look Majestic.com